lån

Trænger cyklen til en reparation?

Når ikke man hr bil, eller når bare man vælger cyklen frem for den, så ender cyklen også med at have et par kilometer på bagen. Dette er også typisk årsagen til, at den sommetider trænger til en reparation.

Det kan altså godt være dyrt at få repareret sin gamle og trofaste cykel nede ved cykelhandleren igen og igen. Jo flere år den har været brugt aktiv, jo større sandsynlighed er der også for at den oftere og oftere trænger til at blive kigget på og få en kærlig hånd. Men det bliver nu altså træls i længden at skulle ofre penge på det samme hele tiden, når det en måned senere går i stykker endnu en gang. Så kan man ikke bare selv reparere cyklen? Jo, det kan man sagtens! Men, så er det også nødvendigt at investere i reparationsudstyr til cyklen, så man er forberedt når uheldet er ude. Når cyklen så er ved at være en ældre model, bliver selvreparationen i sidste ende måske faktisk lige så dyr, som nede ved cykelhandleren.

Lån til en ny flot cykel

Så hvad gør man for at slippe af med de gentagende reparationsregninger nede fra cykelhandleren? Og hvordan slipper man så for selv at skulle stå med den trælse opgave? Man køber en ny cykel. En splinterny cykel er slet ikke så krævende som en gammel slidt cykel. Den nye er hverken rusten eller trænger til reparation hele tiden. En helt ny cykel er nemlig godkendt af fabrikkerne og dertil medfølger også en garanti, til hvis nu der skulle være noget i vejen.
Men hvis ikke man lige har sparet op til en ny cykel og det egentlig er grunden til man stadig kører rundt på den gamle og trælse, så kan man altså ansøge og låne via et kvik sms lån, hvilket er ekstremt hurtigt og nemt. På denne måde kan man have en splinterny cykel at cykle rundt på allerede i morgen. Dette er jo både super smart og super let og på denne måde slipper man også for trælse reparationer eller generelt bare en gammel knirkende cykel.