Nyheder

Spare penge, når du køber beskadigede varer

Ingen ønsker at få enhver vare de har købt hjem og opdage, at det er blevet beskadiget på nogle måde. I tilfælde af, at det sker fremgangsmåde at følge er at sende det tilbage til købsstedet for et andet produkt i fremragende betingelse eller for refusion af omkostningerne de har betalt for det. Formidleren har imidlertid at forsøge at tjene nogle penge på disse beskadigede varer så de vil sælge så til en pris, der er langt mindre end de faktiske omkostninger for varen.

Hvis du er handy med reparationer, kunne så dette være en fantastisk måde for dig at få en god pris på de produkter, du virkelig ønsker. Møbler er en meget almindelig type produkt, der kan være beskadiget. Alligevel er det forholdsvis let at reparere en iturevet pude eller dække op ridser på borde og skriveborde. De mere alvorlige skader varen har så jo flere penge du vil spare på omkostningerne. Det er en meget god idé at tage finde ud af, præcis hvilke reparationer er involveret, og omkostninger til materialer til at fuldføre opgaven. Hvis du ikke vil være i stand til at afslutte arbejdet på din egen så du har brug for at finde ud af hvor meget det vil koste for at tage den til en anden.

Fleste detailhandlere forlade ikke disse returnerede varer med ridser eller buler i dem ud for alle at se. Det er absolut værd tid til at spørge en ekspedient, hvis der er nogen beskadigede varer af et bestemt produkt, som du kan købe til en lavere pris. Jeg gjorde det på Sears engang med et TV og fik hvad jeg ønskede for $600 mindre fordi der var en stor ridse på toppen af det. Jeg var i stand til at udfylde det med nogle gamle engelsk polsk og jeg lagde et par billedrammer på toppen af det alligevel.

Købmandsforretninger sælge ofte beskadigede varer til en lavere pris. De kun gør dette med produkter, hvor emballagen er blevet beskadiget, men intet andet. Dåse varer, der er blevet droppet og bulet tilbud fødevarer, der er stadig gode inde men der kan på hylden til Normalpris gonna få gik over igen og igen. Disse varer er generelt fundet i et bestemt område af butikken, ofte med andre nedsatte varer.

Du kan ikke indse det, men mange discount butikker som Ross og TJ Max tilbyder designer tøj, der har nogle fejl i dem, der gør dem uegnet til at blive solgt til høje priser detailbutikker. I de fleste tilfælde kan du endda se skader på tøj, når du prøver dem. Men hvis du kan få en designer jakke på ¼ af den oprindelige pris, bare fordi knap hullerne er en smule off center med alle midler er det en enorm lejlighedskøb.

Hvis du tager dig tid til at kigge på beskadigede varer i et andet perspektiv, vil du finde de tilbud du betydelige besparelser. Da de fleste butikker tilbyder kunder en generøs politik for tilbagesendelse er det meget sandsynligt, de har er flere emner, du leder efter der blevet beskadiget på display eller returneres af kunden grund til skade. At udnytte disse muligheder kan hjælpe dig med at få de elementer, du vil på en meget god pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.