Nyheder

Månen stirrede

For mange af os begynder vores første erfaring af at lære om de himmellegemer da vi så vores første fuldmåne i himlen. Det er i sandhed en storslået udsigt selv med det blotte øje. Hvis natten er klar, kan du se fantastiske detaljer af de Månens overflade bare stjerne stirrede på i din baghave.

Naturligvis, som du vokse i din kærlighed til astronomi, du vil finde mange himmellegemer fascinerende. Men månen kan altid skyldes vores første kærlighed er den en langt væk plads objekt, der har den unikke ære at flyver tæt på jorden og som mennesket har gået.

Din undersøgelse af månen, som noget andet, kan gå fra enkelt til de meget komplekse. For at stirre på månen med det blotte øje, vil gør dig selv fortrolig med Månens kort hjælpe dig udvælge havene, kratere og andre geografiske fænomen, som andre har allerede kortlagt for at gøre din undersøgelse sjovere. Månen maps kan havde fra enhver astronomi butik eller online, og de er værd investeringen.

Det bedste tidspunkt at se månen, er naturligvis, om natten når der er nogle få skyer og vejret er imødekommende over for en lang og varig undersøgelse. Første kvartal giver den største detalje af undersøgelsen. Og lad dig ikke narre men blotting ud af en del af månen, når det ikke er i fuldmåne fase. Det fænomen, kendt som “earthshine” giver dig mulighed for at se den mørke del af månen med nogle detaljer, selv hvis Månen er kun på kvart eller halv skærm.

For at sparke den op et hak, kan et par gode kikkerter gøre underværker for detaljer du vil se på Månens overflade. For de bedste resultater, få et godt bredt felt i indstillingerne for kikkert så du kan tage i månelandskabet i al dens skønhed. Og fordi det er næsten umuligt at holde kikkert stadig for hvor lang tid du vil ønsker at stirre på denne storslåede kroppen i rummet, kan du tilføje til dit udstyr arsenal et godt stativ, som du kan anbringe kikkerter til, så du kan studere månen i com Fort og med en stabil udsigtsplatform.

Selvfølgelig, for at tage din måne vil tilbedelse til den ultimative, stepping dit udstyr op til en god starter teleskop give dig den mest fantastiske detaljer på måneoverfladen. Med hver af disse opgraderinger vil din viden og dybden og omfanget af hvad du vil være i stand til at se forbedre geometrisk. For mange amatør astronomer, vi nogle gange ikke kan få nok af, hvad vi kan se på dette vores nærmeste plads objekt.

For at tage det til et naturligt næste niveau, kan du drage fordel af partnerskaber med andre astronomer eller ved at besøge en af de virkelig store teleskoper, der er oprettet af fagfolk, der har investeret i bedre teknikker for at fjerne atmosfærisk forstyrrelser at se månen endnu bedre. Internettet kan give dig adgang til Hubble og mange af de store teleskoper, der er peget på Månen hele tiden. Yderligere, mange astronomi klubber arbejder på måder at kombinere flere teleskoper, omhyggeligt synkroniseret med computere for at finde den bedste udsigt over månelandskab.

At blive en del af samfundet afsættes amatør astronomer vil give dig adgang til disse organiseret indsats for at nå nye højder i vores evne til at studere jordens måne. Og det vil give dig kammerater og venner, der deler din passion for astronomi og der kan dele deres erfaringer og områder af ekspertise som du søger at finde, hvor du kan se næste i enorme nattehimlen, på månen og ud over det i din søgen efter viden om tilsyneladende ly uendelige univers over os.

Leave a Reply

Your email address will not be published.