mad

Måltidskasse i karantænen

Vi kan vist alle være enige om, at det er en mærkelig og usikker tid her i coronakrisen. Mange ting er sat på pause og vi skal passe på hinanden uden at være sammen. Mange af de ting, der var normale før er lige pludseligt blevet ændret. Som f.eks indkøb skal vi passe på med. Derfor kan en lækker måltidskasse hjælpe med at bringe noget af trygge og vante ind i dit hjem uden, at du skal for meget ud i karantænetiden.

Kvalitetsmad

Det er vigtigt at få ordentlig mad, også i karantænen. Derfor kan du være sikker på, at kvaliteten er i top med en måltidskasse. Det er ordentlige fødevarer fra dygtige leverandører, der bliver bragt hjem til din dør. Det kan være færdiglavet måltider eller ingredienser med en opskrift, som kan være i din måltidskasse.  

Tid til familien

I den her tid skal vi nyde tiden vi har sammen med vores nærmeste. En måltidskasse et par gange om ugen kan hjælpe dig med at undgå stressen, der er ved indkøb. Dette gælder også tiderne, hvor der ikke er coronavirus i omløb. Her skal du ikke tænke over, hvad det er du vil købe ind eller hvornår du skal have handlet ind til det. En måltidskasse bliver leveret til din hoveddør og er klar næsten med det samme – læs mere på dette link.
Den sparede tid kan du i stedet brug sammen med din familie og sammen kan I prøve nogle nye måltider som I kan blive inspireret af og prøve igen.