Nyheder

Har din egen stemme gennem oprettelse af særlige rapporter

Du søger sandsynligvis til yderligere indtægtskilder til at holde din virksomhed solid og sikker i denne kontraherende økonomi og usikker verden. Producerer specialiserede indhold til salg er en af de hurtigste og mest pålidelige metoder til at gøre ekstra indkomst hurtigt. Skrive en “hvidbog” eller en særberetning, er en fantastisk måde at sætte dig selv op som en ekspert på dit område, og del værdifulde oplysninger med dine kundeemner.

Du kan allerede har de fleste af ingredienserne til en e-bog eller en særlig rapport i dine filer eller arkiver. Find ud af hvilke ingredienser gør kunderne villige til at betale dig for materiale til rådighed fra andre kilder, og hvad elementer du bør inkludere i din markedsføring kopier til at udløse deres interesse i at købe nu.

Her er de skridt at tage, når du skriver din særlige rapport:

· Har din endelige mål i sindet, før du starter.

· Vil du finde en måde at øge salget, samtidig med at reducere dine omkostninger for at erhverve disse salg?

· Hvem du forsøger at imponere og hvad er vigtigt for dem?

· Hvilken distributionsmetode vil være bedst?

· Hvor mange mennesker du vil påvirke med denne betænkning?

· Kontroller layout af din særlige rapport ser tiltalende, og er meget let at læse.

· Husk på at det er dybest set salgsteknik på tryk.

· Holde din fakta, nøjagtige, kort og til punktet. Den tættere dine oplysninger, de mere værdifulde og mere tilbøjelige til at holde interessen for din reader.

· Skrive en opmærksomhed at få overskrift. 95% af dine læsere vil beslutte, hvis de vil læse din særlige rapport baseret helt på din overskrift, så gør det godt og gøre det fordel drevet.

Få det på nettet. Når emailing andre, omfatter din hvidbogen URL i din SIGNA linje i din E-mail eller inkludere URL’EN, når fremme din særlige rapport om E-mail diskussionslister.

Leave a Reply

Your email address will not be published.