lån

Find brætspil til enhver anledning

Der findes intet bedre end at nyde en skøn aften iblandt sine venner eller familie. Sådan en aften kan kun blive bedre med et underholdende brætspil, der kan få konkurrencegenet frem i os alle – på en kærlig og sjov måde, naturligvis. Inden for de seneste år er det igen blevet et hit at samles om et solidt, gammeldags brætspil, og masser af brætspilscaféer er startet op med netop det formål. For desværre kan det blive en ret pebret fornøjelse at skulle ud og skaffe sig et par spil til det kommende middagsselskab. Men det er altså bare rart at have et par spil liggende – både når du skal dyste mod dine nærmeste venner, men også som et redskab til at bryde isen, når nye bekendtskaber skal stiftes. Hos vores-lån kan du finde hjælp til finansiering.

Mange forskellige brætspil

Du kan i dag vælge mellem et utal af forskellige spil. Mange af de traditionelle varianter er stadig populære den dag i dag, mens nye spil hele tiden kommer til. Her er blot et lille udpluk:

  • Partners. Et nyere spil, der mest af alt minder om et spil ludo – der er blot det anderledes, at I er to, der skal samarbejde om at nå i mål! Der benyttes spillekort i stedet for en almindelig terning.
  • Matador. Den gode, gamle og helt klassiske udgave bringer nostalgien ind i ethvert hjem. Find jeres indre bygningsmastodonter frem og invester jer til rigdom og glade dage.
  • Risk. Dette strategiske spil er egnet til dig, der elsker at nørde spilletaktik. Spillets rammer foregår under krigsforhold, hvor I – spillerne – skal træffe militære beslutninger som repræsentanter for jeres stater, så I kan overtage så meget land som muligt.
  • Hint. Et sjovt spil der fungerer som en rigtig god isbryder, når nye mennesker skal mødes. Her får I lov at mime, nynne og tegne, forskellige udsagn, som jeres holdkammerater skal gætte.

 

Lav din egen spillegruppe

Det kan ofte være svært at finde tid til hinanden i den travle hverdag, og derfor kan du med fordel oprette en såkaldt spillegruppe. I aftaler simpelthen en fast dag om ugen eller måneden, hvor I kan mødes over lidt vin og snacks og give hinanden tæv i diverse brætspil. Hvis I er glade for en god konkurrence, kan I med fordel aftale skiftevis at købe præmier til vinderen. Så er der noget nyt på spil hver gang!