Nyheder

EBay Business 101 for nybegyndere

Er du forholdsvis ny til eBay business? Eller bare planlægger at Indtast verden af eBay business og teste sine farvande? Du har intet at frygte. Her er simpelt begynder tips til dig, newbie.

Indtastning af eBay business betyder, at du opretter shop på eBay og Bliv en sælger. Det er nemt og uden risiko. Alt du skal have er en computer, en internetforbindelse og en oversigt over elementer til at sælge. Ingen opstart omkostninger forventes af dig. Selv om du er hjemme, kan du overvåge din eBay business nemt nok. Du kan også gøre markedsføring online, lige inden for eBay.

Starter ud som en newbie sælger, har du en rimelig god chance for at lykkes i eBay business ved at starte med varer, som du kender og har erfaring med. Tage det fra eksperter, når du starter med produkter, du er vidende om, du har ret på målet om dens værdi.

Men hvis de varer, du er meningen at starte med ikke falder i linjen i din ekspertise, der er ingen grund til bekymring. Du behøver kun at forskning om de varer, du nødt til at kende deres værdi.

Der kan være flere odds-og ender i dit hus, er temmelig i god stand, men ikke nødvendigt længere. Eller du måske kender fra familie og venner, der har ejendele de ønsker at slippe af med. Du kan også købe nedsatte varer, sæsonbestemte og specialiserede emner og håndværk derefter videresælge dem. EBay business har ingen begrænsning på hvilke produkter du kunne sælge, så længe der er købere interesseret.

Har et billede, foretage et salg, når du har set-up shop i eBay business, start bolden op ved at lade kunder kender din merchandise. Gøre dette ved at tage billeder af de produkter, du lægger til salg. Billedet ved siden af din vare fortegnelse er gratis. En 35-cent betalt foto indlæg af dit produkt tilbydes af eBay – en ordning kaldet galleri. Det virker ved at have en miniature billede af dit produkt sammen med sin notering på søgeresultaterne.

Vær opmærksom på at de fleste kunder i eBay business foretrækker at se foto af produktet til salg. Oftest, vil din fortegnelse få hits i vid udstrækning på grund af foto vedhæftede filer. Folk skal vide, de køber noget, der eksisterer. Du kan finde, at når du uploade flere billeder til hvert af dine produkt notering, øger efterspørgslen efter dine produkter. Close-up og høj kvalitet fotos af dine produkter er tilbøjelige til at bringe dig stor salg resultatet.

Pris ’em lige efter at se dit produkt, de næste ting potentielle købere på eBay business oplede er prisen. Bemærk, at i eBay business, det er nødvendigt at minde du ikke pris din vare alt for høj, ellers købere kan miste interessen. Med en rimelig start pris skal du kun har to tilbudsgivere til at modregne en højere pris.

Princippet i eBay business, med hensyn til oprettelse af startpris, er, at jo lavere du fastsætte prisen, mere potentielle købere byde på det. Du kan endda få dem så knyttet til varen og inspirere et behov for at være den tilbudsgiver, der får varen.

Hvor længe du liste op dit produkt? Som en sælger indebærer notering et produkt i eBay business møde kvalifikationer til at bruge en-dages periode notering og betale nødvendige gebyrer for 10-dages programoversigter. Der er flere faktorer at vide, hvor længe du skal opstille et element i eBay business: – længere periode notering giver potentielle købere mere tid til at se dit emne og sted bud – notering afhængigt af din sælgende volumen. -Begrænset periode af notering hvis du sælger produkter i relation til visse begivenheder

Andre ting som sælgere på eBay business skal gøre for at generere mere overskud: – regelmæssigt kontrol ud hitlisten for dine varer til at vide, hvis du får mere trafik. Mere trafik betyder flere købere. -Har en detaljeret produktbeskrivelse på din fortegnelse at minimere mange køber undersøgelser – korrekt håndtering af betaling og forsendelse. Vær opmærksom på at 3 ud af 4 købere på eBay business foretrækker at betale med PayPal. -Hold dine købere, glade og tilfredse med jeres produkter og samlede service. -Endelig holde øje med andre eBay sælgere erfaringer i eBay business for dig at lære og få succes.

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.